mandag 11. april 2016

Redigerte portretter

I dag har vi gått igjennom noen redigeringstips i photoshop. Etterpå skulle jeg bruke tipsene til å redigere portrettene jeg la ut tidligere. Selv ble jeg enda mer fornøyd med bildene og redigeringen.


Her er orginalbildet. 



Her har jeg beskjært bilde litt. I tillegg har jeg justert hvitbalansen og redigert lyset.


Dette er orginalbildet

Her har jeg også justert hvitbalansen og lyset. I tillegg har jeg beskjørt bildet en god del for å få bort den "stopperen" som er bak modellen i orginalen. Dette gjorde jeg fordi "stopperen" ødela effekten med linjene i veggen, altså det at man blir dratt med innover i bildet. 


torsdag 7. april 2016

Typografi

De siste ukene har vi jobbet med typografi og kropp. Oppgaven var at vi skulle lage alfabetet med kroppen. Vi formet bokstavene liggende. Etter vi tok bildene i studio, redigerte jeg dem til svart-hvitt fordi da ble bildene mer like hverandre, også likte jeg bedre svart-hvitt. Jeg ble ganske ganske fornøyd selv, men jeg ser i ettertid at det er noen bokstaver som kunne ha blitt bedre.

Snakkes! 



Her er hele alfabetet


Her har jeg laget ord



onsdag 6. april 2016

Pop art bilde

For noen uker siden lærte vi hvordan vi redigerer et bilde til å bli et pop art bilde. Vi fikk i oppgave at vi skulle lage et pop art bilde av oss selv. Vi redigerte bildet i photoshop.

Snakkes!