tirsdag 27. oktober 2015

Color

Nå kommer bildet mitt til innleveringen. tenkte jeg skulle si litt om tanker og valg rundt bildet. Jeg valgte dette motivet fordi jeg syntes det ble stilig og spennende. Valgte å fotografere lilla fordi det er en av fargene jeg liker best og den er en av de varme fargene som jeg liker bedre enn de kalde. Oppgaven var å fotografere den fargen som beskriver deg best. Denne fargen beskriver meg best fordi jeg er en stille, rolig, forsiktig og lun person samtidig som jeg noen ganger kan bli en tøff og ikke så rolig person. Samtidig som jeg liker flere av assosiasjonene som dukker opp når jeg ser den fargen jeg har fotografert. Legger til bildet under.
Snakkes! 



fredag 23. oktober 2015

Fargebilde

I dag har vi fått i oppgave å ta bilde av farger i naturen. Vi har hatt fargeteori i timen og dette bildet er en øvelse til innleveringen som jeg kommer til å legge ut senere. Jeg har også redigert  bildet i photoshop-appen for telefonen. Legger ved bildet jeg har tatt nå.
Snakkes!

torsdag 22. oktober 2015

halloweenkort

Denne og forrige uke jobbet vi med oppgaven "halloweenkort". Oppgaven gikk ut på at vi skulle lage en invitasjon til halloweenparty. I denne oppgaven var det ingen spesielle krav til utseende, så her bestemte jeg mye selv. Jeg valgte å ha med elementer og farger som er typisk for halloween. Til motivet fikk jeg inspirajon fra Pinterest og Google (søk halloween). Jeg valgte å ha to farger på bakgrunn fordi det var litt av inspirasjonen også likte jeg at det ble lysere lengere ned i bildet. Hvis noen lurer så har jeg funnet på adressa selv. Legger til bildet av invitasjonen under.

Snakkes! 


mandag 12. oktober 2015

Høstplakat

Forrige Torsdag fikk vi en oppgave hvor vi skulle lage en plakat for Eidsberg kulturforening sitt arrangement kulturnatt 2015. Denne plakaten ble laget i InDesign og skulle være en øvelse på å bruke programmet. Vi hadde noen krav i forhold til det som skulle stå på plakaten, men ellers var vi ganske frie til hvordan den skulle se ut, så det ble mange fine innspill. legger til et bilde av min plakat.
Snakkes!